kazeta SRAM X0 Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth

kazeta SRAM X0 Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth
novinka TOP
Kazeta SRAM X0 Eagle XS-1295 - typ T | XD | 12-rýchlostný | A1 - 10-52 zubov Jedným z hlavných dôvodov, prečo systém hnacieho ústrojenstva X0 Eagle Transmission poskytuje najlepšie vlastnosti radenia aj pri zaťažení, je perfektne zladená kazeta typu... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
479,95 €
475,95 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Kazeta SRAM X0 Eagle XS-1295 - typ T | XD | 12-rýchlostný | A1 - 10-52 zubov


Jedným z hlavných dôvodov, prečo systém hnacieho ústrojenstva X0 Eagle Transmission poskytuje najlepšie vlastnosti radenia aj pri zaťažení, je perfektne zladená kazeta typu T. Kazeta a zadná prehadzovačka radu X0 Eagle sú navrhnuté ako integrované a vzájomne závislé komponenty prevodovky, ktoré do seba priamo zapadajú, aby zaistili dokonalé zarovnanie na akomkoľvek bicykli. Zatiaľ čo vďaka ohromujúcej povrchovej úprave Dark Polar model X0 vizuálne vyniká, chemické poniklovanie zaisťuje neuveriteľnú odolnosť proti korózii a opotrebovaniu.

Čím silnejšie sú pedále jazdca, tým viac zubový dizajn Full X-SYNC™ kazety XS-1295 využíva svoj potenciál a zodpovedajúcim spôsobom zlepšuje výkon radenia. Pomocou veľkého 52-zubového ozubeného kolesa dosahuje 12-rýchlostná kazeta nielen obrovský rozsah prevodov 520 %, ale je aj oveľa odolnejšia a presnejšia. Je to vďaka nižšiemu uhla reťaze v celom rozsahu. Ale aj dizajn X-DOME™ jednotky ozubeného kolesa (prevody 4 až 12) prospieva životnosti, zatiaľ čo optimalizované odstupňovanie prevodov v dolnom rozsahu poskytuje hladšie radenie.


Vlastnosti kazety SRAM X0 Eagle Transmission
Plne schválené pre E-MTB – optimálne pre použitie na E-Bike
Kompletný dizajn zubov X-SYNC™ pre najlepší výkon radenia pri zaťažení a v oboch smeroch
optimalizované skoky v dolnom rozsahu vďaka ozubeným kolesám s 38 a 44 zubami
vyladené na 55 mm reťaz pre nižší uhol reťaze a zodpovedajúco menšie opotrebenie a vyššiu presnosť
Architektúra X-DOME™ s veľmi ľahkou jednotkou ozubeného kolesa vyfrézovaného z oceľového bloku (10-32 zubov)
malé ozubené koleso s 10 zubami na rozšírenie rozsahu prevodového pomeru
jasne označené nastavovacie koliesko pre jednoduchú montáž bez použitia nástrojov
kompatibilné s XD voľnobežkami
Poznámka: Kompatibilné iba s prevodovkami SRAM Eagle Transmission a komponentmi typu T.


X-SYNC™ | Sofistikovaný dizajn zubov s vysokými, hranatými hranami zaisťuje maximálny výkon a odolnosť. Nielen úzky ostrý profil zuba uchopí reťaz skôr ako zuby s tradičným trojuholníkovým tvarom, ale aj zaoblené hrany skosenia podporujú vedenie reťaze. Okrem toho, aby odolali nepriaznivým podmienkam, prevodníky X-SYNC™ sú vybavené priehlbinami odpudzujúcimi blato, ktoré chránia články a valčeky reťaze pred nečistotami.

X-DOME™ | Jednodielny dizajn technológie X-DOME™ vytvára neuveriteľne ľahké, presné a robustné kazety. Otvorený dizajn nielenže lepšie odpudzuje nečistoty, ale tiež dáva komponentu dlhšiu životnosť a hladší výkon radenia.