Kotúčová brzda SRAM Level Stealth Ultimate 4 Piston

Kotúčová brzda SRAM Level Stealth Ultimate 4 Piston
novinka TOP
Level Ultimate Stealth boduje prepracovaným sa vyznačuje novými 4-piestikovými brzdovými strmeňmi.  Je prispôsobený špeciálnym podmienkam moderných XC bicyklov s ich integrovanými kokpitmi. Výstup vedenia smerujúci k riadidlám umožňuje, aby... Zobraziť viac
Dostupnosť: skladom
349,00 €
229,95 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Level Ultimate Stealth boduje prepracovaným sa vyznačuje novými 4-piestikovými brzdovými strmeňmi. 
Je prispôsobený špeciálnym podmienkam moderných XC bicyklov s ich integrovanými kokpitmi. Výstup vedenia smerujúci k riadidlám umožňuje, aby brzdové vedenie prebiehalo priamo v smere predstavca/náhlavnej súpravy, aby bolo možné čo najrýchlejšie a najčistejšie zmiznúť v ráme. Vďaka 4-piestikovému brzdovému strmeňu máte brzdnú silu kompatibilnú s trailom pri hmotnosti, ktorá je inak známa z XC bŕzd. Beznástrojové nastavenie dosahu umožňuje rýchle prispôsobenie vašej ruke, aby ste mali všetko pod kontrolou v každej situácii.

Tenký, ľahký dizajn bol špeciálne vyvinutý pre cross-country, maratón a trailové použitie a perfektne zapadne do každého kokpitu. Vďaka unikátnej technológii DirectLink máte pri brzdení s Level Ultimate neskutočne priamy pocit, ktorý vytvára dôveru a bezpečnosť už od prvého metra. Novo navrhnutý brzdový strmeň v spojení s brzdovou kvapalinou DOT 5.1 ponúka vynikajúci tepelný manažment a pomáha zachovať chladnú hlavu aj pri tom najdlhšom zjazde.

Vo variante Ultimate bola brzda Level inžiniermi SRAM nekompromisne upravená pre nízku hmotnosť s maximálnym brzdným výkonom. Použitá je karbónová brzdová páčka, ktorá sa otáča okolo špeciálneho ložiska, aby ste mali pri brzdení vždy dokonalý pocit. Hardvér je vyrobený z titánu a šetrí aj ten posledný gram na bicykli. Aby ste zvládli aj to najnáročnejšie použitie na vašom terénnom bicykli, je tu brzda SRAM Level so stabilným 4-piestikovým brzdovým strmeňom.

Aby sa všetko dalo namontovať čo najčistejšie, vysielač na riadidlách je kompatibilný s osvedčeným systémom Matchmaker od Sram. To umožňuje umiestniť vašu brzdu, radiacu páku alebo diaľkové ovládanie vašej sedlovky Reverb len na jednu svorku. Vďaka technológii Bleeding Edge zvládnete aj servis a odvzdušnenie brzdy v krátkom čase.

Barva:    Clear Anodized
Orientace:    Fron/Rear
Typ brzdy:    Hydraulic
Použití:    MTB
Materiál páky:    Carbon
Nastavení kontaktního bodu:    No
Doporučená MMX objímka:    MMX clamp, black, titanium
Délka hadice:    950mm/2000mm
Typ brzdových destiček:    Steel-backed organic
Uchycení třmene:    Direct mount DIR
Nastavení vzdálenosti páky:    Tool-free
Doporučená objímka:    Hinge - Stainless
Počet pístků:    4
Materiál pístků :   Phenolic Plastic
Úhel uchycení hadice na třmeni:    Stealth Lever - Adj Caliper
Materiál třmene:    Forged Aluminum
Šrouby třmene:    Titanium
Konstrukce třmene:    2-piece
Kapalina:    DOT 5.1
Ložisko páky:    Bearing
Tělo páky:    Forged Aluminum
Doporučený typ brzdového kotouče:    1-piece HS2