Kotúčová brzda SRAM Level Stealth Silver 2 Piston

Kotúčová brzda SRAM Level Stealth Silver 2 Piston
novinka TOP
Brzdové páčky Stealth sa vyznačujú optimalizovaným dizajnom páky, ktorý približuje brzdovú hadicu k riadidlám pre elegantnejší a modernejší bicykel. Brzdové páky Stealth, vizuálne koordinované s komponentmi SRAM Eagle Transmission, sú navrhnuté tak,... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
219,90 €
199,50 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Brzdové páčky Stealth sa vyznačujú optimalizovaným dizajnom páky, ktorý približuje brzdovú hadicu k riadidlám pre elegantnejší a modernejší bicykel. Brzdové páky Stealth, vizuálne koordinované s komponentmi SRAM Eagle Transmission, sú navrhnuté tak, aby dopĺňali čistú estetiku kokpitu vybaveného AXS bez pridania zložitosti – pripravené na integráciu s ďalšou generáciou návrhov vedenia káblov.

Ľahká 2-piestová verzia kotúčovej brzdy Level bola vždy synonymom XC výkonu prispôsobeného pre pretekárske použitie. Model Stealth plynule pokračuje v tejto tradícii s vynikajúcim pomerom brzdnej sily k hmotnosti.

Level Silver, vybavený inovatívnym dizajnom brzdovej páky radu Stealth, zaujme nielen športovým a progresívnym vzhľadom, ale dokáže presvedčiť aj po technickej stránke vďaka beznástrojovému nastaveniu dosahu. Zatiaľ čo dvojdielny brzdový strmeň ponúka pocit z jazdy pripravený na preteky, kombinácia hliníkovej čepele brzdovej páky a osvedčených technológií Lever Pivot Bearing od SRAM zaisťuje optimálny pocit priľnavosti.


Vlastnosti hydraulickej kotúčovej brzdy SRAM Level Silver Stealth
Stealth dizajn zladený s kokpitom AXS a komponentmi Eagle Transmission
nastavenie dosahu bez použitia nástrojov pre individuálne prispôsobenie
otočné ložiská pre funkciu bez únavy
brzdová páka s hliníkovou pákovou čepeľou a svorkou MatchMaker X
2-piestový strmeň s pripojením Bleeding Edge™ pre ľahké a čisté odvzdušňovanie
brzdové doštičky s organickým povrchom a oceľovou nosnou doskou

Nastavenie dosahu | Nasadenie a ergonómia brzdovej páky sú veľmi osobnou záležitosťou. Nielen veľkosti rúk a dĺžky prstov sa líšia, každý jazdec má tiež individuálne preferencie polohy. Pomocou nastavenia dosahu možno páku jednoducho nastaviť – pre maximálnu kontrolu iba jedným prstom.

Bleeding Edge™ | V tomto okruhu brzdovej kvapaliny bol odvzdušňovací otvor premiestnený na spodnú stranu strmeňa, takže k nemu majú prístup všetky štyri otvory piestu. To prirodzene naplní strmeň tekutinou počas krvácania a umožňuje zodpovedajúcu jednoduchšiu a konzistentnejšiu údržbu.


Materiál:

čepeľ brzdovej páky, kryt brzdovej páky, strmeň: hliník (kovaný)
piesty brzdového strmeňa: fenolický plast
hardvér: nehrdzavejúca oceľ