Kluky SRAM XXSL Eagle Q168 CL55 DUB Black 34t T-Type

Kluky SRAM XXSL Eagle Q168 CL55 DUB  Black 34t T-Type
novinka TOP
Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti. Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené,... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
660,00 €
659,50 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti.
Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené, aby boli základné funkcie vykonávané k dokonalosti.
Systém T-Type je presne zladený, aby zaistil perfektnú funkciu a nie je kompatibilný s existujúcimi staršími diskami Eagle.

S nespočetnými medailami z majstrovstiev sveta, víťaznými sériami EWS a zlatými medailami na olympijských hrách sa kľuky SRAM XX Eagle DUB ukázali ako záruka víťazstva.
Extrémne stabilný a tuhý dizajn je založený na karbónovej konštrukcii, ktorá využíva duté jadro s optimalizovanou hmotnosťou v kľukách XX SL Eagle. Vďaka tejto komplexnej architektúre je to v súčasnosti najľahšia kľuka s certifikátom ISO na trhu. Kľuka je vizuálne vylepšená novými prevodníkmi typu T s priamou montážou. Okrem dokonalého chodu reťaze je súčasťou aj jedinečný vzhľad. Systém je optimalizovaný pre použitie na bicykloch s 55 mm reťazou. S týmto štandardom je ozubené koliesko umiestnené ďalej, aby sa vytvoril priestor pre širšie pneumatiky v zadnom trojuholníku. Výsledný veľký sklon reťaze je veľmi dobre kompenzovaný vďaka špeciálnej konštrukcii všetkých komponentov pohonu.

VLASTNOSTI
- Neuveriteľne pevné a ľahké
- Karbónová konštrukcia s dutým jadrom
- Prevodník typu T s jedinečným vzhľadom a perfektnou funkciou


Technické špecifikácie:

Materiál kľuky: karbón
Materiál kľukového hriadeľa: hliník
priemer kruhu skrutky: žiadny, rozhranie SRAM 8 skrutiek
Dĺžka ramena kľuky: 165, 170 alebo 175 mm
Prevodník: 34 zubový prevodník typu T
Štandard hriadeľa: SRAM DUB MTB Wide
Priemer kľukového hriadeľa: 28,99 mm
Kompatibilita so spodným držiakom: SRAM DUB MTB-Wide BSA73, PressFit89/92, PressFit30, BB30
reťaz reťaze: 55 mm
Q faktor: 168 mm
Farba kľuky: čierna
Farba loga: strieborná
Povrchová úprava: lesklá