ráfik DUKE BACCARA X 48 SLR2

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies. Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon . V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Ti... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
521,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies.
Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon.
V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Tituan Carod, David Vallero alebo francuských zjazdárov TEAM Commencal vo svetovom pohári DH, CX tímu Van Rysel či XC tímu BMC. 

Baccara X 48 sú nové karbónové ráfiky vhodné na cestu, dlhé vzdialenosti, Gravel Bike a súťažné použitie, Všestranné na všetky typy ciest a (ne)ciest, ich vnútorná šírka je 23 mm na výšku 48 mm.

Dostupné pre kotúčové brzdy. Technológia SLR2, hmotnosť znížená o 45g. Tento proces tiež umožňuje lepšiu filtráciu vibrácií. Profil ráfika bol prepracovaný, aby sa zlepšila jeho aerodynamika a stabilita vo všetkých veterných podmienkach.

Vonkajšia šírka je zväčšená na 29,4 mm, má nový UV tvar a znižuje aerodynamický odpor.

Otvory v ráfiku sú mimo stred (odsadenie 2 mm). Vďaka tomu je ráfik stabilnejší a zvyšuje sa bočná tuhosť kolesa. Napätie špicov medzi oboma stranami je vyváženejšie, čo zaručuje lepšiu odolnosť kolesa.

Takže väčšia tuhosť a väčšia odolnosť. Širšia šírka háku 23 mm dáva plášťom väčší objem a zlepšuje pohodlie a priľnavosť bez straty výkonu. Odporúčané šírky pneumatík sú 28 mm až 53 mm, bezdušové alebo bezdušové.

Ráfiky DUKE teiž vypletieme podla tvojich predstáv !!!
Napríklad v kombinácii s nábojmi DT240 v individualnom dizajne a originál nálepkami DUKE si vieš lahko doladiť celok ku tvojmu bicyklu. 

 
MATERIÁL ráfika :CARBON
PROFIL : ASYMETRICKÝ
VNÚTORNÁ ŠÍRKA (MM) : 23.0
POČET DIER : 24 ( 28 na objednávku )
VÁHA : 395g
TYP BRZD: DISK
TUBELESS : Ano
MAXIMÁLNY TLAK (BAR) : 6,5Bar pri šírke pneu 32MM
ERD : 547,0
MAXIMÁLNA HMOTNOSŤ : 120kg ( jazdec + bicykel )
VÝŠKA ráfika (MM): 48
ETRTO (MM) :622,0
OFFSET VÝPLETU :2.0mm
MONTÁŽ S PODLOŽKAMI : Nie !
odporučane pneumatiky : 28mm 1,10" - 53mm 2,10"
SADA NÁLEPEK : DUKE SERIE 2 H
ZÁRUKA: 3 ROKY

CRASH REPLACEMENT : 
Ponúkame program crash-výmeny karbónových kolies. V prípade nehôd alebo ťažkých pádov môžu prudké otrasy poškodiť váš ráfik a znemožniť jeho používanie. S našou ponukou Crash Replacement vám ponúkame službu, ktorá vám umožní vymeniť ráfik za špeciálnych podmienok: Získate 50 percentnú zľavu z ceny ráfika (UD SLS carbon) , ako aj dielov a demontáž/opätovnú montáž. Táto ponuka platí (doživotne) na neobmedzenú dobu pre karbónové ráfiky DUKE a je prenosná v prípade predaja kolies tretej strane.