Rex Black Diamond E-Bike Chain Lube lubrikant na reťaz

REX Black Diamond E Chain Lube - optimalizovaná verzia pre elektrobicykle - kráľ všetkých prípravkov na mazanie bicyklových retazí. Komponenty pohonu elektrobicyklov sú vystavené omnoho väčším sílám v porovnaní s klasickými bicyklami. Menšie pastorky... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
53,90 €
48,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

REX Black Diamond E Chain Lube - optimalizovaná verzia pre elektrobicykle - kráľ všetkých prípravkov na mazanie bicyklových retazí.

Komponenty pohonu elektrobicyklov sú vystavené omnoho väčším sílám v porovnaní s klasickými bicyklami. Menšie pastorky náhonu, nižšia kadencia spojená s vysokou záťažou, to je kombinácia ktorá má výrazný v plyv na rýchlejšie opotrebenie reťaze a celého pohonu. Voľbou najlepšieho maziva trhu Rex Black Diamond E zvýšite životnosť vašej reťaze až 6-násobne v porovnaní s priemerným mazivom. Mazivo Black Diamond E vytvára extrémne odolnú vrstvu v miestach trenia kovu o kov. Okrem veľmi nízkej úrovne trenia je preukázateľnou výhodou tohto maziva aj fakt, že ak je znečistené kombináciou prachu, piesku, vody a ďalšich nečistôt, nezmení svoju konzistenciu na abrazívnu brúsnu pastu poškodzujúcu jednotlivé komponenty pohonu.  

Optimalizovaná receptúra pre e-bike 

Receptúru najlepšieho maziva na trhu Black Diamond sme pri optimalizácii pre elektrobicykle vylepšili v dvoch smeroch:

1) Pridaním nanovolfrámu (WS2) sme v kombinácii s našou patentovanou technológiou nanočastíc Black Diamond dosiahli synergický efekt v oblasti ďalšieho zníženia úrovne trenia a odolnosti maziva voči tlaku. Optimálny pomer oboch prísad totiž dáva vo výsledku lepšie vlastnosti ako súčet ich častí.

2) Pridaním vodeodpudivých polymérov Rex N-Kinetic™ sme zlepšili antikorózny účinok a výkon tohto maziva vo veľmi chladných podmienkach.

Výsledky našej snahy potvrdil nezávislý test Zero Friction Cycling, svetového lídra medzi laboratóriami testujúcimi mazivá na reťaze, v rámci ktorého stanovilo mazivo Black Diamond E nový rekord v teste odolnosti a výdrže, ktorý meria počet kilometrov prejdených od aplikácie maziva až po moment, kedy reťaz vykáže 0,1% opotrebenie. Hodnota tohto rekordu je 1867km na jednu aplikáciu maziva.   

Jednoznačne ušetríte!

Používaním maziva Black Diamond E výrazne znížite opotrebovávanie pohonu vášho elektrobicykla a jednotlivé komponenty budete meniť menej často ako pri použití iných mazív. V závislosti od počtu kilometrov a úrovne komponentov môže ušetrená čiastka na servis predstavovať niekoľko desiatok až stoviek EUR. Investícia do najlepšieho maziva na trhu sa tak môže vrátiť niekoľkonásobne.

POUŽITIE MAZIVA

  • pre dosiahnutie najlepších výsledkov je potrebné pred prvým nanesením maziva dokonale odmastiť a vyčistiť  reťaz (napr. prípravkom Rex Chain Cleaner)
  • mazivo sa nanáša systémom jedna kvapka na jeden článok reťaze
  • idálne je reťaz zohriať počas alebo po aplikácii, mazivo lepšie zatečie do útrob reťaze