náboje BERD TALON boost
novinka
Predstavujeme náboje Berd TALON! Nové náboje TALON boli vyvinuté spoločnosťou Berd bez kompromisov, aby vytvorili najvýkonnejšie a najodolnejšie náboje pomocou hákovej príruby, navrhnuté špeciálne pre použitie so špicami Berd. Náboje TALON sú te... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní

450,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Predstavujeme náboje Berd TALON!

Nové náboje TALON boli vyvinuté spoločnosťou Berd bez kompromisov, aby vytvorili najvýkonnejšie a najodolnejšie náboje pomocou hákovej príruby, navrhnuté špeciálne pre použitie so špicami Berd. Náboje TALON sú teraz dostupné vo verzii BOOST pre horské bicykle s dvojodpruženým račňovým nábojom (RATCHET SYSTEM 36/54z).

Náboje Berd TALON majú patentovanú prírubu s hákom pre rýchle šnurovanie a čistotu vzhladu bez potreby ďalšej prípravy náboja. Náboje TALON tiež obsahujú odnímateľné koncovky pre ľahkú údržbu, uchytenie brzdy Centerlock a odolný čierny eloxovaný povrch. Dvojitý odpružený 36 zubový račňový mechanizmus je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko obsluhovať a ponúkal vynikajúcu spoľahlivosť, s možnosťou upgradu na 54 zubový mechanizmus pre rýchlejši záber.

Technické špecifikácie:

Váha pr.náboja: 156 g
Váha zad.náboja: 306 g (XD); 308 g (Microspline); 316 g (HG)
Rozmery osiek: Boost 15 x 110 Front, Boost 12 x 148 Rear
Počet dier: 28 (front & rear)
Mechanizmus: Dual-sprung 36 Tooth Ratchet Mechanism, upgradeable to 54 Tooth
Typ kotúča: Centerlock
Rozmery pr.: Pitch Circle: 44 mm (left), 44 mm (right)
Center to Flange: 28 mm (left), 40 mm (right)
Rozmery zad.: Pitch Circle: 60 mm (left), 64 mm (right)
Center to Flange: 41 mm (left), 22 mm (right)