Sportful Bodyfit Pro 12 Dámske ponožky biele/zlaté

Letné cyklistické ponožky  BodyFit Pro 12 sú priedušné a rýchloschnúce. Použitý Meryl® Skinlife® materiál výborne odvádza pot a bráni nepríjemnému zápachu. Zosilnený úplet v strednej časti poskytuje chodidlám podporu počas šliapania do pedálov. Vlast... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
13,90 €
12,23 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Letné cyklistické ponožky BodyFit Pro 12 sú priedušné a rýchloschnúce. Použitý Meryl® Skinlife® materiál výborne odvádza pot a bráni nepríjemnému zápachu. Zosilnený úplet v strednej časti poskytuje chodidlám podporu počas šliapania do pedálov.

Vlastnosti ponožiek

  • Meryl® Skinlife® bakteriostatické mikrovlákno
  • otvorená, sieťovaná štruktúra pre lepšiu priedušnosť
  • zosilnený úplet v strednej časti
  • kompresná manžeta ponožky je vo výške 12 cm

Meryl® Skinlife materiál

Meryl je nekrčivá tkanina, ktorá rýchlo schne, poskytuje UV ochranu a má antibakteriálne vlastnosti. Vďaka dokonalému prispôsobeniu pôsobí ako druhá pokožka.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistické tímy Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe, v ktorom jazdí Peter Sagan.