Pirelli Cinturato™ Velo TLR 32-622 cestný plášť

ipcode: 3370900   Cestný, bezdušový plášť Pirelli Cinturato™ Velo bol navrhnutý pre dosiahnutie maximálnej odolnosti a pohodlia počas jazdy, bez negatívneho dopadu na výkon. Vďaka mnohoročným skúsenostiam spoločnosti Pirelli, spoľahlivosti technológi... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
74,90 €
59,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 3370900

 

Cestný, bezdušový plášť Pirelli Cinturato™ Velo bol navrhnutý pre dosiahnutie maximálnej odolnosti a pohodlia počas jazdy, bez negatívneho dopadu na výkon. Vďaka mnohoročným skúsenostiam spoločnosti Pirelli, spoľahlivosti technológie SmartNET™ Silica skombinovanej s komfortom Tubeless-ready plášťov a odolnosťou technológie Armour Tech™ vznikol plášť, ktorý je ideálny na dlhé jazdy v rozličnom teréne a na rôznych povrchoch.

 

SmartNET™ Silica

Inovatívna patentovaná silika umožňuje:

Nízky valivý odpor a vysokú efektivitu odvaľovania vďaka prirodzenej anizotropnej orientácii, ktorá znižuje zahrievanie a zvyšuje elasticitu a tak minimalizuje rozptýlenie energie. Prirodzená zlúčivosť siliky s vodou, ktorá je ešte umocnená vďaka širšiemu povrchu pretiahnutých molekúl siliky poskytuje rovnakú priľnavosť na suchých aj mokrých povrchoch. Rýchle spolupôsobenie s inými chemickými prvkami, vďaka ich usporiadaniu v zmesi vytvára prirodzenú sieť, ktorá zvyšuje ochranu proti defektu a zvyšuje dojazd.

Armour Tech™

Patentovaná konštrukcia kombinujúca nižšie uvedené komponenty rôznej funkcie, ktoré sú v plášti umiestnené zvnútra von a tvoria nadstavbu nylonového úpletu o hudtote vlákna 60 TPI:

  • vrstva nylonového vlákna s veľkou hustotou, ktorá sa nachádza medzi pätkami a ktorá chráni pred defektom
  • bezpečnostný pás z pleteného, aramidového vlákna s veľkou hustotou sa nachádza pod behúňom a poskytuje ochranu pred defektom
  • aramidové častice rozptýlené priamo v gumovej zmesi (SmartNET™ Silica), ktorá je v dvoch vrstvách: vonkajšia vrstva (opláštenie), ktorá má za úlohu jazdné charakteristiky (držanie za sucha aj mokra, dlhý nájazd, vnímanie povrchu) a vnútorná vrstva (základ), ktorá spomaluje prenikanie cudzích telies k spodnejším vrstvám vďaka väčšej koncentrácii aramidových častíc v nej

TUBELESS-READY

Pätka plášťa Cinturato Velo bola navrhnutá pre maximálnu kompatibilitu a vzduchotesnosť s TUBELESS-READY ráfikmi, ako aj pre jednoduchú montáž pri použití s dušou alebo bez duše.

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.