Elastické nohavice na bežky Squadra vznikli na základe pretekárskej kombinézy zo Svetového pohára. Majú upravený strih, ktorý nie je až taký tesný, ale stále výborne priliehajú na telo. Samozrejmosťou je aerodynamické prevedenie a vysoko funkčný mate... Zobraziť viac
Dočasne nedostupné
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Elastické nohavice na bežky Squadra vznikli na základe pretekárskej kombinézy zo Svetového pohára. Majú upravený strih, ktorý nie je až taký tesný, ale stále výborne priliehajú na telo. Samozrejmosťou je aerodynamické prevedenie a vysoko funkčný materiál, zabezpečujúci maximálny komfort a výkon.

Vlastnosti nohavíc

  • Air Flow materiál pre rýchly odvod potu, vynikajúcu priedušnosť a hebký pocit na pokožke počas nosenia v teplejšom počasí
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • nízko profilové, ploché stehy pre lepšiu aerodynamiku a vyšší komfort

Air Flow

Ľahká, priedušná a mimoriadne pružná tkanina (82% polyester, 18% elastan), ktorá rýchlo odvádza pot a poskytuje príjemný pocit na pokožke.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.