Sportful TRAINING podprsenka ružová/oranžová

Podprsenka Sportful Training  je ideálna na športovanie v jarnom a letnom období. Vďaka špeciálnemu prevedeniu ju možno nosiť v horúcich podmienkach aj samostatne. Je vyhotovená z hebkých, funkčných materiálov, ktoré sú mimoriadne priedušné, elastick... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
44,90 €
25,48 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Podprsenka Sportful Training je ideálna na športovanie v jarnom a letnom období. Vďaka špeciálnemu prevedeniu ju možno nosiť v horúcich podmienkach aj samostatne. Je vyhotovená z hebkých, funkčných materiálov, ktoré sú mimoriadne priedušné, elastické a príjemne chladia.

Vlastnosti podprsenky

  • na prednej strane hebká Lycra®
  • elastický pás v dolnej časti
  • priedušné, sieťované časti na chrbte
  • ploché švy pre väčší komfort

Lycra® materiál

Syntetické vlákno poskytujúce vynikajúcu roztiažnosť a tiež schopnosť vrátiť sa do pôvodného stavu. Táto pozoruhodná roztiažnosť umožňuje vyrobiť komfortné oblečenie, ktoré má priliehavý strih a poskytuje úplnu slobodu pohybu.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického tímu TotalEnergies oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.