Letné cyklistické rukavice  Sportful Race sú určené na preteky a výkonnostné jazdenie. Vyznačujú sa hebkou Lycrou® na vrchnej časti a polstrovanou, semišovou dlaňou, ktorá je vybavená silikónovou potlačou. Hebký materiál na vrchnej strane palca a na... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
39,90 €
30,71 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Letné cyklistické rukavice Sportful Race sú určené na preteky a výkonnostné jazdenie. Vyznačujú sa hebkou Lycrou® na vrchnej časti a polstrovanou, semišovou dlaňou, ktorá je vybavená silikónovou potlačou. Hebký materiál na vrchnej strane palca a na spodnej strane zápästia zaisťuje príjemné utieranie nosa a potu z tváre.

Vlastnosti cyklo rukavíc

  • hladký, elastický materiál a Lycra® na vrchnej strane pre lepšiu aerodynamiku a komfort
  • syntetický semiš a stredná hrúbka výplne na dlani a palci
  • silikónové bodky na spodnej strane rukavíc umožňujú pevné uchopenie riadidiel a zabraňujú šmýkaniu
  • dierkované časti na prstoch a dlani pre lepšie vetranie
  • putká medzi prstami a na zápästí pre ľahšie navliekanie na ruky
  • teplotný rozsah: 15°C a viac

Lycra® materiál

Syntetické vlákno poskytujúce vynikajúcu roztiažnosť a tiež schopnosť vrátiť sa do pôvodného stavu. Táto pozoruhodná roztiažnosť umožňuje vyrobiť komfortné oblečenie, ktoré má priliehavý strih a poskytuje úplnu slobodu pohybu.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.