Sportful HELMET LINER čiapka pod prilbu kaki/čierna

Zimná , cyklistická čiapka pod prilbu Sportful je vyhotovená z membránového materiálu GORE-TEX® Infinium™, ktorý poskytuje ochranu pred vetrom a údržbu tepla. Oblasť uší je vybavená hrejivým a priedušným materiálom ThermoDrytex pre lepšie počutie oko... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
39,90 €
26,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zimná, cyklistická čiapka pod prilbu Sportful je vyhotovená z membránového materiálu GORE-TEX® Infinium™, ktorý poskytuje ochranu pred vetrom a údržbu tepla. Oblasť uší je vybavená hrejivým a priedušným materiálom ThermoDrytex pre lepšie počutie okolitého hluku.

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej, vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického World Tour tímu Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.