Pirelli P ZERO™ Race TLR 26-622 Yellow cestný plášť

ipcode: 4204100   GRIP - NÍZKA HMOTNOSŤ - ODOLNOSŤ PROTI PREPICHNUTIU Vďaka využitiu skúseností z pretekov World Tour sa vývojárom Pirelli podarilo vyrobiť najvýkonnejší univerzálny pretekársky plášť. Je vytvorený pre maximálne využitie všetkých bene... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
84,90 €
67,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 4204100

 

GRIP - NÍZKA HMOTNOSŤ - ODOLNOSŤ PROTI PREPICHNUTIU

Vďaka využitiu skúseností z pretekov World Tour sa vývojárom Pirelli podarilo vyrobiť najvýkonnejší univerzálny pretekársky plášť. Je vytvorený pre maximálne využitie všetkých benefitov tubeless (bezdušovej) technológie. Jeho výkonnostné parametre dokonca prevyšujú všetky cestné plášte a galusky, ktoré Pirelli predstavilo v minulosti. Po troch rokoch vývoja v spolupráci s najrýchlejšími pretekármi na okruhu World Tour, vrátane majsterky a majstra sveta UCI 2019 sa Pirelli podarilo navrhnúť tento nový tubeless-ready plášť s novou gumovou zmesou SmartEVO a konštrukciou opletu TechWALL+ a ponúknuť tak profesionálnym cyklistom ako aj všetkým milovníkom cyklistiky univerzálny plášť pre pretekárske nasadenie.

Vlastnosti plášťa

  • inovatívna gumová zmes SmartEVO
  • konštrukcia opletu TechWALL+, Tubeless-Ready, 120tpi
  • hlavné použitie: výkonnostné bicykle, vytrvalostne (endurance), okrajovo časovkárske bicykle a ľahši gravel
  • ročné obdobie: jar, leto, jeseň, okrajovo zima

SmartEVO

Inovatívna gumová zmes, ktorá využíva zmes troch rozdielnych polymérov, z ktorých každý poskytuje špecifické výkonnostné kvality pre dosiahnutie optimálneho vyváženia protikladných vlastností, ako sú priľnavosť a valivý odpor. Pirelli využilo svoje znalosti a skúseností z viac ako storočného vývoja gumových zmesí pre motošport. Tieto produkty boli vždy používané v pretekoch najvyššej úrovne vo všetkých disciplínach. Rozsiahle znalosti z vývojového a pretekárskeho oddelenia umožnili vytvoriť trojakú zmes polymérov s ,,chytrými" výkonnostnými vlastnosťami pre cyklistické plášte a tvorí základ pre vynikajúce charakteristiky zmesi SmartEVO: lepšiu priľnavosť za sucha i za mokra a zároveň nižší valivý odpor. Táto výkonnostná gumová zmes bola navrhnutá a vyladená pre všetky disciplíny modernej cestnej cyklistiky, od lokálnych alebo World Tour pretekov až po výpravné dobrodružstvo, kde klíma a rôznorodé povrchy si vyžadujú plášte, ktoré spoľahlivo fungujú na najvyššej úrovni za akýchkoľvek okolností. 

TechWALL+

Nová technológia tubeless (bezdušovej) konštrukcii opletu. Viac vrstiev vystuženia poskytuje lepšiu odolnosť voči prepichnutiu a zároveň ľahkú konštrukciu.

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.