Pirelli P7™ Sport 24-622 cestný plášť

ipcode: 4021700   Pirelli P7 Sport je výborný univerzálny tréningový plášť pre použitie dušou , ktorý bol navrhnutý, aby poskytoval pretekárom a všetkým cyklistom rovnakú úroveň istoty ako pretekárske plášte a zároveň vyššiu mieru životnosti. Vyznaču... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
29,90 €
23,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 4021700

 

Pirelli P7 Sport je výborný univerzálny tréningový plášť pre použitie dušou, ktorý bol navrhnutý, aby poskytoval pretekárom a všetkým cyklistom rovnakú úroveň istoty ako pretekárske plášte a zároveň vyššiu mieru životnosti. Vyznačuje sa gumovou zmesou PRO a opletom TechBELT o hustote 60tpi, ktorý je optimalizovaný pre moderné široké ráfiky umožňujúce lepšiu ovládateľnosť a komfort. Ideálny plášť pre cyklistov, ktorí uprednostňujú jazdu pre tréning, zábavu a fitness a potrebujú k tomu odolné plášte s dlhou životnosťou, nájazdom a dobrou priľnavosťou. Stačí ho nasadiť a zabudnúť, že ho máte - dlhá výdrž a spoľahlivosť sú jeho silné stránky.

Vlastnosti plášťa

  • Použitie: výkonnostné a vytrvalostné (endurance) bicykle, okrajovo časovkárske bicykle
  • Sezónnosť: jar, leto, jeseň, okrajovo zima
  • Konštrukcia: 60tpi, duša
  • Gumová zmes: PRO
  • Technológia: TechBELT

Gumová zmes PRO

Pokročilá gumová zmes navrhnutá pre dlhý nájazd a odolnosť bez obmedzovania priľnavosti na mokrom povrchu. Vzorka behúňa je odvodená z modelu P ZERO Race, ale s viacerými drážkami pre lepšie zahrievanie a priľnavosť v chladných podmienkach.

 

TechBELT

Nylonový oplet s hustotou vlákna 60tpi s pridanou vrstvou tkaniny odolnej proti prerezaniu pod behúňom pre zabezpečenie maximálnej odolnosti proti prepichnutiu.