Pánska cyklistická bunda na jazdenie v zimnom období . Je vyhotovená z membránového materiálu GORE-TEX® Infinium , ktorý je zárukou optimálneho tepelného komfortu a ochrany v nepriaznivom počasí.   Pre lepšiu priedušnosť a odvod potu je bunda vybaven... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
239,90 €
148,72 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pánska cyklistická bunda na jazdenie v zimnom období. Je vyhotovená z membránového materiálu GORE-TEX® Infinium, ktorý je zárukou optimálneho tepelného komfortu a ochrany v nepriaznivom počasí. Pre lepšiu priedušnosť a odvod potu je bunda vybavená ventilačnými otvormi na prednej strane aj zadnej, hornej časti. Nechýbajú kvalitné zipsy, tri zadné, priestranné vrecká ako aj reflexné logá.

Vlastnosti cyklo bundy

  • GORE-TEX® Infinium materiál pre odolnosť voči vetru, vode, vysokú priedušnosť
  • v zadnej, hornej časti ventilačné otvory a sieťovaná podšívka pre lepší odvod potu
  • vodeodolný YKK® Vislon® zips s vnútornou légou
  • na hrudi ventilačné otvory so zipsami s putkami pre ľahšiu manipuláciu s nasadenými rukavicami
  • 3 vonkajšie, zadné vrecká
  • reflexné logá
  • teplotný rozsah: 0°C a viac

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Oblieka cyklistický tím TotalEnergies a taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.