Letné cyklistické kraťasy Sportful Indigo SuperGiara sú ideálne na dlhé výjazdy v náročnom teréne. Pozostávajú z kompresného a oderuvzdorné materiálu na nohách, anatomicky tvarovaných trakov a špeciálnej DMS vložky, ktorá perfektne tlmí nerovnosti na... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
139,90 €
70,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Letné cyklistické kraťasy Sportful Indigo SuperGiara sú ideálne na dlhé výjazdy v náročnom teréne. Pozostávajú z kompresného a oderuvzdorné materiálu na nohách, anatomicky tvarovaných trakov a špeciálnej DMS vložky, ktorá perfektne tlmí nerovnosti na cestách. Taktiež obsahujú tri vrecká na všetky potrebné veci. Pre lepšiu viditeľnosť v slabých, svetelných podmienkach sú cyklo kraťasy vybavené reflexnými pásmi.  

Vlastnosti cyklo kraťasov 

  • kompresný a oderuvzdorný materiál na nohách
  • priedušné, sieťované traky
  • špeciálna DMS cyklo vložka
  • 1 veľké vrecko na ľavej nohe a 2 menšie vrecká v zadnej časti
  • reflexné pásy na nohách
  • teplotný rozsah: 15°C a viac

Cyklistické oblečenie modelovej rady SuperGiara bolo navrhnuté pre maximálny komfort počas celodenných výletov aj v tých najnáročnejších klimatických podmienkach. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie nielen na asfaltových cestách, ale aj na graveli.

DMS cyklo vložka

Cyklistická vložka špeciálne navrhnutá na jazdenie vo vzpriamenej polohe na nespevnených cestách. Vyznačuje sa kvalitnou penou s otvorenou štruktúrou, ktorá má v jednotlivých častiach rôznu hrúbku. Taktiež má nižšiu hmotnosť a je kratšia ako ostatné vložky od Sportfulu. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.