Pirelli P ZERO™ Race 30-622 cestný plášť Made in Italy

ipcode: 4076400   Pirelli predstavuje novú generáciu cestných plášťov modelovej rady P Zero Race TLR, ktorá prichádza s ďalšími vylepšeniami a inováciami. Vyznačuje sa novou konštrukciou SpeedCore vďaka, ktorej sa zlepšil valivý odpor. Konštrukciu tv... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
74,90 €
59,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 4076400

 

Pirelli predstavuje novú generáciu cestných plášťov modelovej rady P Zero Race TLR, ktorá prichádza s ďalšími vylepšeniami a inováciami. Vyznačuje sa novou konštrukciou SpeedCore vďaka, ktorej sa zlepšil valivý odpor. Konštrukciu tvorí tenká vzduchotesná vrstva gumovej zmesi s aramidovými časticami, ktorá pokrýva vnútornú časť plášťa. Väčšia pružnosť gumovej zmesi robí plášť rýchlejším, zatial čo prítomnosť aramidových častíc zabezpečuje lepšiu odolnosť voči prepichnutiu. Kostra je doplnená nylónovou tkaninou 120tpi a aramidovým ochranným pásom proti prepichnutiu. Vo vzorke udržuje Pirelli najmodernejšiu gumovú zmes SmartEvo s cielom poskytovať čo najvyšší výkon. Všetky špeciálne prvky nového plášťa P Zero TLR sú ručne vyrábané v Taliansku a poskytujú jedinečnú kvalitu a vynikajúci výkon.

Vlastnosti plášťa

  • inovatívna gumová zmes SmartEVO
  • konštrukcia opletu SpeedCore, Tubeless-Ready
  • hlavné použitie: výkonnostné bicykle, okrajovo vytrvalostne (endurance) a časovkárske bicykle
  • ročné obdobie: jar, leto, jeseň, okrajovo zima

SmartEVO

Inovatívna gumová zmes, ktorá využíva zmes troch rozdielnych polymérov, z ktorých každý poskytuje špecifické výkonnostné kvality pre dosiahnutie optimálneho vyváženia protikladných vlastností, ako sú priľnavosť a valivý odpor. Pirelli využilo svoje znalosti a skúseností z viac ako storočného vývoja gumových zmesí pre motošport. Tieto produkty boli vždy používané v pretekoch najvyššej úrovne vo všetkých disciplínach. Rozsiahle znalosti z vývojového a pretekárskeho oddelenia umožnili vytvoriť trojakú zmes polymérov s ,,chytrými" výkonnostnými vlastnosťami pre cyklistické plášte a tvorí základ pre vynikajúce charakteristiky zmesi SmartEVO: lepšiu priľnavosť za sucha i za mokra a zároveň nižší valivý odpor. Táto výkonnostná gumová zmes bola navrhnutá a vyladená pre všetky disciplíny modernej cestnej cyklistiky, od lokálnych alebo World Tour pretekov až po výpravné dobrodružstvo, kde klíma a rôznorodé povrchy si vyžadujú plášte, ktoré spoľahlivo fungujú na najvyššej úrovni za akýchkoľvek okolností. 

SpeedCore

Špičková technológia konštrukcie plášťa TLR (tubeless-Ready) 120tpi s vnútornou vrstvou z aramidovej zmesi a aramidovým ochranným pásom. Najvýkonnejší cestný plášť pripravený na použitie bez duše v našom modelovom rade s jedinečným vzhľadom, ktorý pridáva do gumovej vrstvy pneumatiky aramidový pás. Táto nová štruktúra v porovnaní s plášťami s aramidovou konštrukciou od pätky k pätke dodáva konštrukcii plášťa pevnosť a podporu ale zachováva si pružný pocit pre minimálny valivý odpor a maximálnu priľnavosť. SpeedCore je nová patentovaná technológia určená na použitie nového plášťa P Zero Race TLR. SpeedCore je voľbou cyklistických tímov World Tour.

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.