Pirelli P ZERO™ Race 26-622 cestný plášť Made in Italy, Colour Edition Red

ipcode: 4196500   Najvýkonnejší univerzálny dušový cestný plášť v produktovej rade Pirelli Cestný plášť Pirelli P Zero Race je výsledkom trojročného vývoja a spolupráce s najrýchlejšími pretekármi na okruhu World Tour. Využíva všetky benefity konštru... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
74,90 €
59,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 4196500

 

Najvýkonnejší univerzálny dušový cestný plášť v produktovej rade Pirelli

Cestný plášť Pirelli P Zero Race je výsledkom trojročného vývoja a spolupráce s najrýchlejšími pretekármi na okruhu World Tour. Využíva všetky benefity konštrukcie s použitím duše v univerzálnom plášti pripravenom pre pretekárske nasadenie, vďaka čomu je výkonnejší ako všetky doterajšie cestné plášte, a dokonca aj galusky Pirelli. Tento nový dušový plášť sa vyznačuje aj inovatívnou gumovou zmesou SmartEVO a technológiou konštrukcie opletu TechBELT. Vhodný je nielen pre profesionálnych, ale aj rekreačných cyklistov.

Vlastnosti plášťa

  • vynikajúca ovládateľnosť, najvyššia rýchlosť, najlepší grip
  • inovatívna gumová zmes SmartEVO
  • konštrukcia opletu TechBELT
  • hlavné použitie: výkonnostné a vytrvalostné/endurance bicykle, okrajovo časovkárske
  • ročné obdobie: jar, leto, jeseň, okrajovo zima

SmartEVO

Inavatívna gumová zmes, ktorá využíva zmes troch rozdielnych polymérov, z ktorých každý poskytuje špecifické výkonnostné kvality pre dosiahnutie optimálneho vyváženia protikladných vlastností, ako sú priľnavosť a valivý odpor. Pirelli využilo svoje znalosti a skúseností z viac ako storočného vývoja gumových zmesí pre motošport. Tieto produkty boli vždy používané v pretekoch najvyššej úrovne vo všetkých disciplínach. Rozsiahle znalosti z vývojového a pretekárskeho oddelenia umožnili vytvoriť trojakú zmes polymérov s ,,chytrými" výkonnostnými vlastnosťami pre cyklistické plášte a tvorí základ pre vynikajúce charakteristiky zmesi SmartEVO: lepšiu priľnavosť za sucha i za mokra a zároveň nižší valivý odpor. Táto výkonnostná gumová zmes bola navrhnutá a vyladená pre všetky disciplíny modernej cestnej cyklistiky, od lokálnych alebo World Tour pretekov až po výpravné dobrodružstvo, kde klíma a rôznorodé povrchy si vyžadujú plášte, ktoré spoľahlivo fungujú na najvyššej úrovni za akýchkoľvek okolností. 

TechBELT

Vysoko výkonná štruktúra opletu s pridanou vrstvou tkaniny, ktorá sa nachádza pod behúňom a poskytuje vysokú odolnosť voči prerezaniu. Vďaka tomu môže plášť poskytovať odolnosť voči prepichnutiu v širokom spektre podmienok. Kombinácia tejto vrstvy a vrstiev kostry opletu umožňuje dosiahnúť pre túto konštrukciu na použitie s dušou najefektívnejšie parametre valivého odporu a hmotnosti.

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.