Cyklistické rukavice Windstopper Essential 2 sú vhodné   na jazdenie v miernych podmienkach v jesennom alebo zimnom období. Vďaka použitým materiálom ti tieto zateplené cyklo rukavice poskytnú vynikajúcu hrejivosť a komfort. Vrchná vrstva je vyhotove... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
59,90 €
35,11 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické rukavice Windstopper Essential 2 sú vhodné na jazdenie v miernych podmienkach v jesennom alebo zimnom období. Vďaka použitým materiálom ti tieto zateplené cyklo rukavice poskytnú vynikajúcu hrejivosť a komfort. Vrchná vrstva je vyhotovená z priedušného materiálu GORE-TEX® Infinium™, ktorý výborne odvádza pot a zabraňuje priehratiu. Vo vnútri rukavíc sa nachádza tenká vrstva česaného flísu zaisťujúca udržiavanie tepla. Anatomicky tvarovaná dlaňová časť je vyhotovená z odolného, syntetického materiálu pričom je jemne polstrovaná a má silikónovú potlač. Pre príjemnejšie utieranie nosa je oblasť palca vyrobená z mäkkého Ultrasuede® materiálu.

Vlastnosti cyklo rukavíc

  • navrchu priedušný materiál GORE-TEX® Infinium™
  • syntetická dlaňová časť s jemnou, flísovou výplňou, silikónovou potlačou a flísovým vnútrom
  • Ultrasuede® materiál v oblasti palca pre väčší komfort
  • predĺžená manžeta z TDTxp materiálu pre lepšie sedenie
  • zapínanie na suchý zips
  • teplotný rozsah: 5 až 15°C

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou. 

Ultrasuede® materiál

Ultrasuede má podobný povrch ako prírodný semiš, ale líši sa najmä väčšou trvanlivosťou, odolnosťou voči zašpineniu a strate farby. Možno ho prať v práčke.

TDTxp materiál

V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne hreje a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí cyklistických dresov, búnd a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.