Detské cyklistické rukavice Kid Essential sú vhodné   na jazdenie v miernych podmienkach v jesennom alebo zimnom období. Vďaka použitým materiálom cyklo rukavice poskytnú vynikajúcu hrejivosť a komfort. Vrchná vrstva je vyhotovená z priedušného GORE-... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
44,90 €
26,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Detské cyklistické rukavice Kid Essential sú vhodné na jazdenie v miernych podmienkach v jesennom alebo zimnom období. Vďaka použitým materiálom cyklo rukavice poskytnú vynikajúcu hrejivosť a komfort. Vrchná vrstva je vyhotovená z priedušného GORE-TEX® Infinium™ materiálu, ktorý výborne odvádza pot a zabraňuje priehratiu. Vo vnútri rukavíc sa nachádza tenká vrstva česaného flísu zaisťujúca udržiavanie tepla. Dlaňová časť je vyhotovená z odolného, syntetického materiálu pričom je jemne polstrovaná a má silikónovú potlač.

Vlastnosti cyklo rukavíc

  • priedušný GORE-TEX® Infinium™ materiál navrchu
  • syntetická dlaňová časť so silikónovou potlačou
  • vhodné pre používanie zariadení s dotykovým displejom
  • teplotný rozsah: 5 až 15°C

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.