Pirelli Cinturato™ GRAVEL H Classic 50-622 gravel plášť

ipcode: 3929800   Gravelový plášť Pirelli Cinturato Gravel H Classic sa vyznačuje nízkym profilom a jednotnou vzdialenosťou výstupkov na behúni pre rýchle a sebavedomé jazdenie v teréne s pevným podkladom, v suchých aj mokrých podmienkach. Zloženie g... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
69,90 €
55,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 3929800

 

Gravelový plášť Pirelli Cinturato Gravel H Classic sa vyznačuje nízkym profilom a jednotnou vzdialenosťou výstupkov na behúni pre rýchle a sebavedomé jazdenie v teréne s pevným podkladom, v suchých aj mokrých podmienkach. Zloženie gumovej zmesi SpeedGRIP má vyrovnanú efektivitu odvalovania na ceste i v teréne v spojení s vysokou odolnosťou voči prerezaniu a výbornou priľnavosťou v mokrých podmienkach. Vysoko odolná nylonová tkanina od pätky k pätke tvorí dodatočnú ochranu voči prerezaniu a prepichnutiu. Konštrukcia opletu je z viacerých vrstiev nylonu 127tpi. Kevlarové skladacie pätky sú Tubeless Ready a optimalizované pre širšie plášte a nižšie tlaky.

SpeedGRIP

Nová gumová zmes od Pirelli, ktorá je prispôsobená pre všetky poveternostné podmienky, na szchý aj mokrý terén. Usporiadanie polymérov v gumovej zmesi je podobné ako v zmesi SmartGRIP v plášťoch Scorpion MTB a vylepšuje efektivitu odvalovania. Rastúce požiadavky na vyššu rýchlosť a dlhší nájazd bez nutnosti navyšovať úsilie pri jazde v ,,gravel" podmienkach, kde sa kombinujú prvky asfaltu, šotoliny a agresívnejšieho trénu ako aj požadované použitie - od pretekov po niekoľkodňové s batohmi, donútili vývojárov vyladiť gumovú zmes tak, aby lepšie hospodárila s energiou. Taktiež má ako zmes SmartGRIP rovnakú odolnosť voči prerezaniu, vysokú chemickú priľnavosť (charakterizovanú aj ako priľnavosť za mokra), ale efektívnejšie hospodári s energiou, kedy znižuje valivý odpor na úroveň cestných, pretekových plášťov.

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.