ráfik DUKE BACCARA 56 SLR2 ULTRA

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies. Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon . V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Ti... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
593,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies.
Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon.
V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Tituan Carod, David Vallero alebo francuských zjazdárov TEAM Commencal vo svetovom pohári DH, CX tímu Van Rysel či XC tímu BMC. 

Baccara SLR2 ULTRA 56 je špičkový karbónový cestný ráfik. Pohodlné na rovine aj na tých najkopcovitejších cestách vďaka nízkej hmotnosti. Vďaka veľkej šírke je veľmi aerodynamický, stabilný a nie je citlivý na bočný vietor.

DUKE Baccara SLR2 sú najnovšou evolúciou pôvodných 3K Baccara. Teraz sú dostupné v 4 výškach: 36, 42, 48 a 56 mm, na kotúčové brzdy alebo aj klasocké brzdy, symetrický alebo asymetrický profil. Pri tejto novej generácii sme pracovali na 3 bodoch: hmotnosť, pohodlie a aerodynamika. Vďaka technológii SLR2 ultra sme znížili hmotnosť o 10%, vďaka použitiu vysokomodulových vlákien a novému procesu lisovania v uzavretom obale so živicami novej generácie. Tento proces tiež umožňuje lepšiu filtráciu vibrácií generovaných veľkosťou častíc bitúmenu. Komfort sa zlepšuje. Vnútorná šírka medzi háčikmi je väčšia o 21 mm. To dáva pneumatikám väčší objem a tým zlepšuje výkon, komfort a priľnavosť v zákrutách. Široký ráfik znamená aj možnosť použiť tenšie a ľahšie plášte pri zachovaní komfortu, mäkkosti a priľnavosti, ktorú poskytuje väčší objem vzduchu. Odporúčané šírky pneumatík sú 25 mm a 28 mm, bezdušové alebo dušové. Profil ráfika bol prepracovaný, aby sa zlepšila jeho aerodynamika a stabilita vo všetkých veterných podmienkach. Vonkajšia šírka je väčšia s 27,6 mm a má nový tvar hlavice. Tým sa znižuje aerodynamický odpor a tým sa zvyšuje jeho rýchlosť. Kolesá sú tiež menej citlivé na bočný vietor a riadenie presnejšie, cyklista sa cíti istejšie. Najlepšie výsledky sa dosahujú s 25 mm pneumatikami. Zachováva si aj verziu s asymetrickým profilom 2 mm (pre výšky 36, 42 a 48 mm). So zvyšujúcim sa počtom rýchlostí sa kazetová bočná príruba náboja javí stále viac vycentrovaná smerom k vnútornej strane kolesa. Asymetria dáva špicom rovnomernejší sklon ako symetrické ráfiky a vyvažuje napätie dvoch strán pre väčšiu tuhosť a odolnosť.

Ráfiky DUKE teiž vypletieme podla tvojich predstáv !!!
Napríklad v kombinácii s nábojmi DT240 v individualnom dizajne a originál nálepkami DUKE si vieš lahko doladiť celok ku tvojmu bicyklu. 

 
MATERIÁL ráfika :CARBON
PROFIL : SYMETRICKÝ 
VNÚTORNÁ ŠÍRKA (MM) : 21.0
POČET DIER : 24 ( 28 na objednávku )
VÁHA : 420g
TYP BRZD: DISK ( ráfková verzia na objednávku )
TUBELESS : Ano
MAXIMÁLNY TLAK (BAR) : 7,5Bar pri šírke pneu 28MM
ERD : 531,5
MAXIMÁLNA HMOTNOSŤ : 105kg ( jazdec + bicykel )
VÝŠKA ráfika (MM): 56
ETRTO (MM) :622,0
OFFSET VÝPLETU :0mm
MONTÁŽ S PODLOŽKAMI : Nie !
odporučane pneumatiky : 25mm 1,10" - 53mm 2,10"
SADA NÁLEPEK : DUKE56D
ZÁRUKA: 3 ROKY

CRASH REPLACEMENT : 
Ponúkame program crash-výmeny karbónových kolies. V prípade nehôd alebo ťažkých pádov môžu prudké otrasy poškodiť váš ráfik a znemožniť jeho používanie. S našou ponukou Crash Replacement vám ponúkame službu, ktorá vám umožní vymeniť ráfik za špeciálnych podmienok: Získate 50 percentnú zľavu z ceny ráfika (UD SLS carbon) , ako aj dielov a demontáž/opätovnú montáž. Táto ponuka platí (doživotne) na neobmedzenú dobu pre karbónové ráfiky DUKE a je prenosná v prípade predaja kolies tretej strane.