ráfik DUKE LUCKY JACK ULTRA SLS4 30mm - 275g

ráfik DUKE LUCKY JACK ULTRA SLS4 30mm - 275g
novinka TOP
Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies. Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon . V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Ti... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
565,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies.
Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon.
V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Tituan Carod, David Vallero alebo francuských zjazdárov TEAM Commencal vo svetovom pohári DH, CX tímu Van Rysel či XC tímu BMC. 

Lucky Jack Ultra je ráfikom gramárov stíhlych! Toto je najlepšia zbraň na odľahčenie vášho horského bicykla. Ľahký a odolný, poradí si s väčšinou situácií.

Má neprekonateľný pomer bočnej tuhosti / hmotnosti a bezkonkurenčnú úroveň odozvy. Je určený pre športovcov hľadajúcich ľahkosť. Jeho profil je asymetrický (odsadenie 2 mm), čo zvyšuje bočnú tuhosť kolesa bez naberania hmotnosti. Vnútorná šírka medzi stenami je 24,5, 28 alebo 30 mm. Steny sú bezhákové (hookless): pevnosť ráfika je väčšia v porovnaní s karbónovým ráfikom s háčikmi. Táto technológia sa úspešne používa na našich ráfikoch od roku 2011! S technológiou SLS4 je robustnosť ďalej vylepšená a úspora hmotnosti sa blíži k 10 %. Systém proti odgrgnutiu: pätka pneumatiky je udržiavaná na svojom mieste bez ohľadu na jej tlak, bez rizika straty vzduchu v zákrutách. 

Ráfiky DUKE teiž vypletieme podla tvojich predstáv !!!
Napríklad v kombinácii s nábojmi DT240 v individualnom dizajne a originál nálepkami DUKE si vieš lahko doladiť celok ku tvojmu bicyklu. 

 
MATERIÁL ráfika :CARBON
PROFIL : ASYMETRICKÝ 
VNÚTORNÁ ŠÍRKA (MM) : 30,5mm (dostupné aj 24,5 a 28)
POČET DIER : 28 ( 24 a 32 na objednávku )
VÁHA : 275g
TYP BRZD: DISK 
TUBELESS : Ano
MAXIMÁLNY TLAK (BAR) : 2,3Bar pri šírke pneu 2,25"
ERD : 598,0
MAXIMÁLNA HMOTNOSŤ : 95kg ( jazdec + bicykel )
VÝŠKA ráfika (MM): 20
ETRTO (MM) :622,0
OFFSET VÝPLETU :2.0mm
MONTÁŽ S PODLOŽKAMI : Nie !
odporučane pneumatiky : 1,9" -  2,60"
SADA NÁLEPEK : DUKE SERIE 2 L
ZÁRUKA: 3 ROKY

CRASH REPLACEMENT : 
Ponúkame program crash-výmeny karbónových kolies. V prípade nehôd alebo ťažkých pádov môžu prudké otrasy poškodiť váš ráfik a znemožniť jeho používanie. S našou ponukou Crash Replacement vám ponúkame službu, ktorá vám umožní vymeniť ráfik za špeciálnych podmienok: Získate 50 percentnú zľavu z ceny ráfika (UD SLS carbon) , ako aj dielov a demontáž/opätovnú montáž. Táto ponuka platí (doživotne) na neobmedzenú dobu pre karbónové ráfiky DUKE a je prenosná v prípade predaja kolies tretej strane.