ráfik DUKE LUCKY JACK SLS4 28mm - 290g

ráfik DUKE LUCKY JACK SLS4 28mm - 290g
novinka TOP
Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies. Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon . V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Ti... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
509,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Francuzska značka DUKE patrí medzi top výrobcov karboných ráfikov a kolies.
Philippe Jacquinet založil tuto "garážovku" v roku 2009. Preslávil ju legendárny Julien Absalon.
V súčastnosti sa logo DUKE objavuje na kolesách Pauline Ferrand Prevoult, Tituan Carod, David Vallero alebo francuských zjazdárov TEAM Commencal vo svetovom pohári DH, CX tímu Van Rysel či XC tímu BMC. 

Lucky Jack SLS4 sú vlajkovou loďou karbónového radu XC. Sú určené pre všetky XC tréningy a súťaže. Predná/zadná šírka je diferencovaná: 30 mm/28 mm alebo 28 mm/26 mm v závislosti od prierezu pneumatiky. Tieto ráfiky používa vo Svetovom pohári XCO tím BMC Racing Team, Pauline Ferrand-Prévot, Matthieu Van der Poel a mnoho ďalších jazdcov.

Je to ultimátna zbraň pre náročné preteky. Ľahký, pevný a poradí si so všetkými situáciami. Vyznačuje sa neprekonateľným pomerom bočnej tuhosti/hmotnosti a má bezkonkurenčnú úroveň odozvy. Pre športovcov, ktorí hľadajú nutnosť. Ráfiky sa vyznačujú novým, moderným, nižším a širším profilom s asymetrickým profilom a bezhákovými stenami. Odsadenie 2,8 mm umožňuje ešte viac uzavrieť uhol výstuhy špice a tým zvýšiť bočnú tuhosť a stabilitu kolesa bez zaťaženia. Napätia špicov medzi oboma stranami sú vyváženejšie, čo zaručuje lepšiu odolnosť kolesa. Predná a zadná šírka sú rozdielne (koncept 6TERS): väčšia šírka vpredu poskytne pneumatike väčší objem, aby sa zabezpečila väčšia priľnavosť v podperách. Zadný ráfik má menšiu šírku pre zlepšenie pohodlia a odolnosti proti nárazu. Bezhákové steny umožňujú ako vystužiť ráfik, tak znížiť jeho hmotnosť. Táto technológia sa úspešne používa na našich ráfikoch od roku 2011. Systém proti odgrgnutiu: pätka pneumatiky je udržiavaná na svojom mieste bez ohľadu na jej tlak, bez rizika straty vzduchu v zákrutách. 

Ráfiky DUKE teiž vypletieme podla tvojich predstáv !!!
Napríklad v kombinácii s nábojmi DT240 v individualnom dizajne a originál nálepkami DUKE si vieš lahko doladiť celok ku tvojmu bicyklu. 

 
MATERIÁL ráfika :CARBON
PROFIL : ASYMETRICKÝ 
VNÚTORNÁ ŠÍRKA (MM) : 30,5mm (dostupné aj 25,5 a 28)
POČET DIER : 28 ( 24 a 32 na objednávku )
VÁHA : 290g
TYP BRZD: DISK 
TUBELESS : Ano
MAXIMÁLNY TLAK (BAR) : 2,5Bar pri šírke pneu 2,25"
ERD : 599,0
MAXIMÁLNA HMOTNOSŤ : 110kg ( jazdec + bicykel )
VÝŠKA ráfika (MM): 20
ETRTO (MM) :622,0
OFFSET VÝPLETU :2.8mm
MONTÁŽ S PODLOŽKAMI : Nie !
odporučane pneumatiky : 1,9" -  2,60"
SADA NÁLEPEK : DUKE SERIE 2 L
ZÁRUKA: 3 ROKY

CRASH REPLACEMENT : 
Ponúkame program crash-výmeny karbónových kolies. V prípade nehôd alebo ťažkých pádov môžu prudké otrasy poškodiť váš ráfik a znemožniť jeho používanie. S našou ponukou Crash Replacement vám ponúkame službu, ktorá vám umožní vymeniť ráfik za špeciálnych podmienok: Získate 50 percentnú zľavu z ceny ráfika (UD SLS carbon) , ako aj dielov a demontáž/opätovnú montáž. Táto ponuka platí (doživotne) na neobmedzenú dobu pre karbónové ráfiky DUKE a je prenosná v prípade predaja kolies tretej strane.