Dámske , letné cyklistické rukavice Sportful Neo sú vhodné na cestnú i horskú cyklistiku . Vďaka funkčným materiálom a použitému strihu sú vzdušné, ľahko sa navliekajú a poskytujú optimálny komfort aj počas dlhých výjazdov. Vlastnosti cyklo rukavíc d... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
29,90 €
26,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske, letné cyklistické rukavice Sportful Neo sú vhodné na cestnú i horskú cyklistiku. Vďaka funkčným materiálom a použitému strihu sú vzdušné, ľahko sa navliekajú a poskytujú optimálny komfort aj počas dlhých výjazdov.

Vlastnosti cyklo rukavíc

  • dlaň zo syntetickej kože
  • mikrovláknový materiál na palci pre príjemnejšie utieranie potu a nosa
  • vrchná časť zo sieťovaného Air Mesh materiálu a hebkej Lycry® pre lepšiu priedušnosť
  • ploché stehy pre väčší komfort
  • zapínanie na suchý zips
  • dierkované časti na dlani a prstoch pre lepšie vetranie

AirMesh materiál

Umožňuje počas jazdy na bicykli chladenie prostredníctvom prúdenia vzduchu a udržuje telo v suchu a chlade. Malé otvory v sieťovanej štruktúre minimalizujú transparentnosť oblečenia.

Lycra® materiál

Syntetické vlákno poskytujúce vynikajúcu roztiažnosť a tiež schopnosť vrátiť sa do pôvodného stavu. Táto pozoruhodná roztiažnosť nám umožňuje vyrobiť komfortné oblečenie, ktoré má priliehavý strih a poskytuje úplnu slobodu pohybu.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka World Tour tímy Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe.