EXTRALITE HYPERboost3 R 148g 12x142 zadný náboj

EXTRALITE HYPERboost3 R 148g 12x142 zadný náboj
novinka TOP
Zadný náboj  EXTRALITE HyperBoost3 R 12x148 mm BOOST Stabilný, presný a neuveriteľne ľahký. S nábojom HyperBoost3 R zvyšujú talianski špecialisti na ľahké konštrukcie latku o niečo vyššie. HyperBoost3 R je so svojou hmotnosťo... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní

489,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zadný náboj EXTRALITE HyperBoost3 R 12x148 mm BOOST

Stabilný, presný a neuveriteľne ľahký. S nábojom HyperBoost3 R zvyšujú talianski špecialisti na ľahké konštrukcie latku o niečo vyššie.

HyperBoost3 R je so svojou hmotnosťou 148 gramov jedným z najľahších boostových zadných nábojov, ktoré sa dajú v súčasnosti kúpiť. Prepracované počítačové simulácie, nespočetné množstvo prototypov a dlhá testovacia fáza v tých najtvrdších podmienkach vám zaručia dlhú životnosť aj napriek nízkej hmotnosti.

V aktuálnej verzii Taliani opäť otočili skrutku závažia a definovali nový štandard pre náboje so 148g. Napriek nízkej hmotnosti je náboj schválený pre XC štýl jazdy až po enduro použitie. Optimalizovaný bol aj mechanizmus voľnobehu. Ozubená podložka v tele náboja stratila 20 % svojej hmotnosti a sedí v novo vyvinutom ozubení. Okrem zlepšenej rýchlosti záberu pri rozjazde sa tým znižuje aj odpor pri odvaľovaní. Týmito zmenami sa oproti predchodcovi optimalizovala aj životnosť a opotrebovanie. Tí, ktorí uprednostňujú tvrdšie tempo, si môžu na stranu disku osadiť väčšie ložisko 6903 2RS. Hmotnosť náboja sa potom zvýši o 8 gramov, ale náboj sa stane výrazne odolnejším.

Ako je už od Extralite zvykom, náboj je perfektne spracovaný. Minimálne tolerancie a kvalitné materiály nenechávajú žiadne pochybnosti o kvalite a stabilite tohto umeleckého diela. Čierne, tvrdé eloxované telo náboja sa otáča na dvoch guľôčkových ložiskách 6803 2RS ​​okolo viacnásobnej osi. O-krúžok na každej strane poskytuje dodatočnú ochranu proti vode a nečistotám. Na zabezpečenie dlhej životnosti vašich ložísk môžete kedykoľvek pomocou Micro-Turneru dokonale nastaviť vôľu ložísk.
Moderná koncepcia náboja zahŕňa okrem organického oversized tvaru aj príruby špicov, ktoré sú určené pre špice s priamym ťahom. Vďaka rovným špicom je tok sily priamočiarejší a vďaka eliminácii zakrivenej hlavy špicov je v kolese o jedno potenciálne slabé miesto menej.

Radi Vám vypracujeme ponuku na kompletné kolesá na mieru s ráfikmi a špicami podľa Vášho výberu. 

Náboje EXTRALITE su obvzlášt vhodné a prispôsobené pre výplety BERD . 

V kombinácii s ráfikmi BERG vzniknu najlahšie kolesá na trhu s fantastickými jazdnými vlastnostami !


v Základnej verzii su ložiská ENDURO ABI z nerezovej ocele s vysokou nosnosťou a tesnením RS s nízkym trením plus vonkajšie tesnenia O-krúžky.
Nadrozmerná 17mm oska s externým mikrotunerom.
36/48/60p.o.e. voľnobežka s predným záberom s polyuretánovým okrajovým tesnením s dlhou životnosťou.
Čierne eloxované telo s laserom leptanou grafikou.
Príruby pre špice s priamym ťahom: 24 - 28 dier
Typ zadnej osky: Boost (12x148 mm pevná oska)
Možnosti orechu :  Sram XD (11-12s), Shimano MTB 11s, kompatibilné so Shimano 12s (obsahuje špeciálny poistný krúžok)
Možnosti ložísk: 440C nehrdzavejúca oceľ,  HDC Hybrid Ceramic,  XD-15 Ceramic.
Hmotnosť 148g