Ultraľahké kombo predstavec-riadidlá GEMINI vyrobené v Španielsku Dizajnéri GEMINI boli vždy od malička obklopení bicyklami a teraz svoje nadobudnuté znalosti z výroby kompozitných materiálov, ktoré vyplývajú z dlhoročných skúseností s diza... Zobraziť viac
Dostupnosť: na objednávku
644,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Ultraľahké kombo predstavec-riadidlá GEMINI vyrobené v Španielsku

Dizajnéri GEMINI boli vždy od malička obklopení bicyklami a teraz svoje nadobudnuté znalosti z výroby kompozitných materiálov, ktoré vyplývajú z dlhoročných skúseností s dizajnom motocyklov, bicyklov a komponentov, uplatňujú do vysokej miery dokonalosti.
Výsledkom je jednotka predstavca-riadidlá v unibody dizajne, ktorú nemožno porovnávať so žiadnymi bežnými riadidlami. Ultraľahký PROPUS bol špeciálne navrhnutý pre cross-country jazdcov, ktorí oceňujú nízku hmotnosť, najlepšie možné stúpacie vlastnosti, vysoké hodnoty tuhosti a maximálnu integráciu a kontrolu v technických zjazdoch.
Počas vývoja bola každá oblasť riadidiel preskúmaná a optimalizovaná na najvyššej úrovni. V porovnaní s bežnými kombami predstavec/riadidlá bolo možné dosiahnuť väčšie tlmenie vertikálnych otrasov a vibrácií, čo vedie k menšej únave rúk a rúk a umožňuje vyššiu rýchlosť pri zjazdoch.
Na druhej strane, unibody dizajn vytvára vysokú úroveň horizontálnej tuhosti, vďaka čomu je riadenie oveľa priamočiarejšie a citlivejšie.
PROPUS pozostáva z najlepších uhlíkových vlákien, ktoré sú momentálne dostupné na trhu – Mitsubishi MR70. Špeciálne navrhnutý pre najnáročnejších zákazníkov v leteckom priemysle je kľúčom k vyššiemu komfortu a bezpečnosti. Nespočetné množstvo testov v laboratóriu aj v teréne potvrdzuje dokonalú symbiózu dizajnu a materiálu, ktorý ponúka optimálne podmienky pre preteky.


Technické špecifikácie:

použitie: cross country, maratón
Materiál: Mitsubishi MR70 carbon
Svorka na riadidlá: integrovaná (unibody dizajn)
Šírka riadidiel: 740 mm
rise: 0 mm
backsweep: 7°
upsweep: 5°
max. hmotnosť jazdca: 90 kg ( 120 pri verzii DC )
Max. uťahovací moment: 7 Nm Predstavec | 2 Nm brzdová a radiaca páka | 1 Nm vpredu uzáver
Farba loga: biela
Hmotnosť podľa výrobcu: od 149g verzia XC, od 180gr verzia DC
Priemer vidlice: 1 1/8"
Výška upínacej rúrky: 29,5 mm
možno skrátiť: áno, na 630 mm

viac informácii : GEMINI PROPUS

Možnošti konfigurácie :
Odsadenie: , +3mm, -12 mm, -25mm
Dĺžka predstavca: 50 mm, 60 mm, 70 mm, 80 mm, 90 mm alebo 100 mm
verzia tuhosti : XC (limit 90kg),  DC ( 120kg )
Povrchová štruktúra: 12K / UD
Povrchová úprava : lesklý / matt
Technický dokument s rozmermi 
požadovanú špecifikáciu nám napíšte do poznámky!