Ultraľahké riadidlá GEMINI WWÄSSAT , vyrobené v Španielsku Vývojári v GEMINI boli vždy od raného veku obklopení bicyklami a poznatky, ktoré nadobudli pri výrobe kompozitných materiálov, vyplývajúce z dlhoročných skúseností s dizajnom motocyklov,... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
219,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Ultraľahké riadidlá GEMINI WWÄSSAT, vyrobené v Španielsku

Vývojári v GEMINI boli vždy od raného veku obklopení bicyklami a poznatky, ktoré nadobudli pri výrobe kompozitných materiálov, vyplývajúce z dlhoročných skúseností s dizajnom motocyklov, bicyklov a komponentov, teraz do vysokej miery aplikujú. . Rovnako ako v prípade jednotiek riadidiel a predstavca, Gemini premysleli geometriu riadidiel s WÄSSAT, ultraľahkými riadidlami navrhnutými špeciálne pre cross-country jazdcov, ktorí hľadajú nízku hmotnosť, najlepšie možné stúpacie vlastnosti a najlepší možný komfort. Počas vývoja bola každá oblasť riadidiel preskúmaná a optimalizovaná na najvyššiu úroveň. V dôsledku toho bolo možné ušetriť veľa hmotnosti v porovnaní s bežnými riadidlami a pohodlie sa zvýšilo aj pridaním flexie navyše.

WÄSSAT je vyrobený z najlepších uhlíkových vlákien, ktoré sú momentálne dostupné na trhu - Mitsubishi MR70 - ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre najnáročnejších zákazníkov v leteckom priemysle a je kľúčom k vyššiemu komfortu a bezpečnosti. Nespočetné testy v laboratóriu a v teréne potvrdzujú dokonalú symbiózu dizajnu a materiálu, ktorý ponúka optimálne podmienky pre preteky.

viac info: GEMINI Wassat


Technické dáta:

použitie: Cross country, maratón
Materiál: Mitsubishi MR70 Carbon
Objímka na riadidlá: 31,8 mm
Šírka riadidiel: 740 mm
rise (zdvih) : 0 mm
backsweep: 7°
upsweep: 5°
Skrátiteľné: áno / 630 mm
kompatibilný s nadstavcami : nie
Hmotnosť jazdca: max. 90 kg (vrátane oblečenia a prípadne batožiny)
max. uťahovací moment: 3 Nm predstavec | 2 Nm brzda a radiaca páka
Povrchová úprava: lesklá/mattná
Farba: čierna

Hmotnosť podľa výrobcu: 99 g